ALGEMENE VOORWAARDEN:

  1. Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden (dit betreft extreme weersomstandigheden of omstandigheden waarbij de veiligheid van de deelnemers niet kan worden gegarandeerd) niet kan doorgaan, kan de deelnemer geen aanspraak maken op restitutie van het inschrijfgeld of schadevergoeding bijvoorbeeld reis- en verblijfskosten.
  2. Bij deelname aan het evenement is het een vereiste dat de deelnemer een goede gezondheid heeft. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld bij medische problemen van de deelnemer.
  3. Deelname is geheel op eigen risico. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld bij blessures opgelopen voor, tijdens of na de wedstrijd.
  4. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer voor, tijdens en/of na de wedstrijd. De parkeerplaats en de omkleed tenten zijn niet bewaakt.
  5. Het parcours is niet afgesloten voor andere gebruikers, de deelnemers moeten dus rekening houden met mogelijk wandel-, fiets- of autoverkeer. Zij houden zich aan de door de organisatie verstrekte aanbevelingen en volgen de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. De algemene wegcode geldt te allen tijde.
  6. De organisatie behoudt zich het recht voor om het parcours te wijzigen om redenen van veiligheid of toegankelijkheid.
  7. De organisatie behoudt zich het recht voor wijzigingen aan het programma aan te brengen.
  8. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord voor eventueel gebruik van foto’s en/of filmmateriaal voor promotionele doeleinden van de organisator, zonder hiervoor een vergoeding te claimen of toestemming te vragen.

ANNULERINGS- EN OVERZETTINGSVOORWAARDEN

  1. Indien een deelnemer verhinderd is om deel te nemen aan het evenement, vragen wij zo spoedig mogelijk een annulering door te geven. De deelnemer kan geen aanspraak maken op restitutie van het inschrijfgeld.
  2. Het veranderen van afstand is tot en met zondag 22 september mogelijk. Voor het omzetten naar een langere afstand wordt de meerprijs in rekening gebracht. Na betaling van de meerprijs zal de overschrijving plaatsvinden. Voor het omzetten naar een kortere afstand wordt het inschrijfgeld van de oorspronkelijke afstand in rekening gebracht. Omzetten naar een langere of kortere afstand is alleen mogelijk indien het maximale aantal deelnemers nog niet is bereikt. Voor alle afstanden geldt een maximaal aantal van 250 deelnemers.

Peter Shops Klazienaveen; Klerekast, Donna, Toff, HippDansstudio7 Erica, EmmenDe Witte Olifant KlazienaveenAutobedrijf GerdesCoop supermarkt WeiteveenSportboxx KlazienaveenJumbo Klazienaveen Plus Fischer Klazienaveen